måndag 22 november 2010

Fiskeskämt!!

Laxtrolling kan jämföras med dåligt sexliv:  Man får sällan utlösning! En öring stod bakom en sten och grät.

- Varför gråter du? frågade en som var större.
- Jag gråter därför att jag är så liten, svarade den första öringen.
- Dumheter, sa den stora öringen. Hugg på Karlssons fluga därborta så växer du varje gång han berättar om dig. 
Två lite mindre skärpta kompisar var och fiskade i en hyrd roddbåt. På ett ställe nappade det bra vilket fick Jocke att säga till Arvid. -Märk ut detta stället där det nappar så bra. När de så småningom kom i land frågade Jocke om Arvid märkte ut stället där det nappat så bra. -Jovisst, sa Arvid, jag satte ett märke i botten på båten.
Ditt jävla nöt, sa Jocke! Det är ju inte säkert att vi har samma båt nästa gång!!!Tre präster var ute och fiskade när deras bete helt plötsligt tog slut.
Den första prästen klev ur båten och gick över vattnet för att hämta mer bete.
Efter 2 timmar tog betet slut igen, och den andra prästen sa att han fixar bete denna gången....så han klev ur båten och gick över vattnet för att hämta mer.
Efter ytterligare 3 timmar tog betet slut igen, och den tredje prästen sa att han ordnar bete denna gången. Så han ställde sig upp och klev ur båten och sjönk som en sten till botten...
Den första prästen vänder sig då till den andra prästen och säger: "Vi skulle berättat för honom var stenarna var"Fiske och sex är ganska lika, ju mindre man får desto mer ljuger man =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar